Sosyal Medya

Coğrafyamız

Katlettiği Filistinliler rüyasına girdi | VIDEO

İsrail'de bir asker, katlettiği Filistinlilerin psikolojisini bozduğunu belirterek kendisine yardım yapılmasını istedi. "Ben bir katilim" diyen İsrail askeri, öldürdüğü Filistinlilerin, rüyasına girdiğini, "Bizi niye öldürdün" diye sorduğunu söyledi



Ä°srail'in Filistin'de öldürdüğü binlerce masum insan, kendi askerlerinin de psikolojisini bozdu. Katliamlarda görev alan Ä°srail askerlerinden bazıları psikolojik hastalıklara yakalandı. BirçoÄŸu destek alarak hayatını sürdürüyor. Bu askerlerden biri olan Razon, yetkililere yaptığı konuÅŸmada, öldürdüğü masum Filistinli sivillerin geceleri rüyalarına girdiÄŸini söyledi. 

İsrail ordusuna girmeden önce adını değiştirdiğini söyleyen Ido Gal Razon kod isimli İsrail askerinin itirafları, 28 Kasım'da You Tube yüklenen video ile ortaya çıktı.

Yayınlanan video kaydında Gazon, 40'dan fazla Filistinliyi elleriyle katlettiğini belirtiyor. Razon, henüz 20 yaşındayken katlettiği Filistinli masumlar sebebiyle 2007 yılından bu yana psikolojik rahatsızlıklar yaşadığını belirterek, "Onları sizin için bu ellerimle öldürdüm. 40'dan fazla insan öldürdüm. Ben bir katilim" diyor.

İsrail askeri, 9 yaşındaki küçük Filistinlinin yanı sıra öldürdüğü masumların gece rüyalarına girerek neden kendilerini öldürdüğünü sorduklarını anlattı. İsrail askeri gördüğü rüyaların etkisi ile altını kirlettiğini de açıkladı.

Hemşirelik yapan annesini de yaşadıklarına şahit tutan İsrail askeri Razon, kendi isteğiyle değil de İsrail devletinin zorba tavrı doğrultusunda Gazze'deki el Magazi mülteci kampında yaşayan Filistinli masumlara saldırılar düzenleyerek onları nasıl katlettiklerini anlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.